|||

Åh, support

Findes der noget bedre end at førsteverdensbitche over pakketransport og/eller it-support?

I dag var min herlige NEM-det-ene-og-det-andet-oplevelse at have i et uigennemskueligt morads af forskellige NEMid- (eller nemID-)signaturer - samtidig med at jeg konstant fik fejlmeddelelser, uanset om jeg brugte Safari, Chrome eller Firefox, på Mac eller iApparater.

Skrev til supporten, der fortalte en helt masse om hvordan den slags gav fejl (men ikke hvorfor de ikke løser det), og så foreslog, at jeg brugte Internet Explorer.

Oy, gevalt.

#tweet

Up next Et år med foto-udfordring? 52 Week Photography Challenge by Dogwood Photography Jeg er fristet. Har nok ikke for alvor brug for flere små projekter, men det kunne være sjovt! Dansk kultur Det er lidt for nemt at gøre sig sjov på bekostning af jobannoncer, men jeg kan ikke lade være. Den her kom fra Det Kgl. Bibliotek (i øvrigt et sted
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde