|||

YouTube Premium Lite stopper

For nogle uger siden skrev jeg om mine eventyr med et annoncefrit YouTube – formedelst 69 kroner om måneden, i det såkaldte Premium Lite-abonnement.

Jeg var lidt i tvivl om hvorvidt det var pengene værd, men efter bare et par dage UDEN abonnement og MED annoncer hoppede jeg tilbage på Premium Lite igen.

Det var simpelthen for uudholdeligt.

Samtidig havde jeg INTET behov for at gå op på det fulde Premium-abonnement, med YouTube Music og mulighed for at downloade videoer.

Men som det så ofte sker, når Google faktisk laver noget der er spiller, så har det en begrænset levetid.

Igår fik jeg således en mail om at Premium Lite stopper med udgangen af oktober, og at jeg enten kan vælge at se reklamer, undskyld: se videoer med indlagte annoncer – eller punge ud.

Alting har en ende…Alting har en ende…

Et Premium-abonnement koster altså nu 119 kroner om måneden, inklusive de ting jeg absolut er ligeglad med.

Jeg er ret sikker på, at det er for stor en pille at sluge – så jeg må altså til at finde mig noget andet at se på, eller bide tænderne sammen og acceptere reklamerne.

På godt og ondt falder det sammen med en periode, hvor jeg prøver at vælge streamingtjenester fra og give DRDK en større chance.

Måske er det fordi jeg er vokset op i monopoldagene med én kanal (i sort-hvid!), men jeg har nogle gange lidt svært ved at håndtere det kolossale udvalg, når jeg pludselig opdager at jeg både har Netflix, Apple TV+ og måske også lige et par overlappende uger af Amazon Prime på boksen.

Så måske skal jeg bare sige…tak, YouTube, fordi du overtaler mig til at se færre videoer?

PS. Bare som en servicemeddelelse: Sidst jeg skrev om det her, fik jeg anbefalet New Pipe og FreeTube.

Up next Solnedgang over Flensborg Fjord Web-apps i docken
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh