|||

YouTube Premium Lite stopper

For nogle uger siden skrev jeg om mine eventyr med et annoncefrit YouTube – formedelst 69 kroner om måneden, i det såkaldte Premium Lite-abonnement.

Jeg var lidt i tvivl om hvorvidt det var pengene værd, men efter bare et par dage UDEN abonnement og MED annoncer hoppede jeg tilbage på Premium Lite igen.

Det var simpelthen for uudholdeligt.

Samtidig havde jeg INTET behov for at gå op på det fulde Premium-abonnement, med YouTube Music og mulighed for at downloade videoer.

Men som det så ofte sker, når Google faktisk laver noget der er spiller, så har det en begrænset levetid.

Igår fik jeg således en mail om at Premium Lite stopper med udgangen af oktober, og at jeg enten kan vælge at se reklamer, undskyld: se videoer med indlagte annoncer – eller punge ud.

Alting har en ende…Alting har en ende…

Et Premium-abonnement koster altså nu 119 kroner om måneden, inklusive de ting jeg absolut er ligeglad med.

Jeg er ret sikker på, at det er for stor en pille at sluge – så jeg må altså til at finde mig noget andet at se på, eller bide tænderne sammen og acceptere reklamerne.

På godt og ondt falder det sammen med en periode, hvor jeg prøver at vælge streamingtjenester fra og give DRDK en større chance.

Måske er det fordi jeg er vokset op i monopoldagene med én kanal (i sort-hvid!), men jeg har nogle gange lidt svært ved at håndtere det kolossale udvalg, når jeg pludselig opdager at jeg både har Netflix, Apple TV+ og måske også lige et par overlappende uger af Amazon Prime på boksen.

Så måske skal jeg bare sige…tak, YouTube, fordi du overtaler mig til at se færre videoer?

PS. Bare som en servicemeddelelse: Sidst jeg skrev om det her, fik jeg anbefalet New Pipe og FreeTube.

Up next Solnedgang over Flensborg Fjord Web-apps i docken
Latest posts Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude