|||

Workflow er død – længe leve work.flow?

Som nogen måske vil huske, så var et af mine første projekter som selvstændig at launche work.flow – en podcast om HVAD vi arbejder med og HVORDAN vi arbejder - og ikke mindst HVILKE værktøjer vi bruger.

Det var en rigtig con amore-produktion, både i den forstand at det var et yndlingsemne og for så vidt at jeg ikke fik noget økonomisk ud af det. *)

work.flow 1.0work.flow 1.0

Især på grund af det sidste valgte jeg helt tilbage i 2019 (for næsten fire år siden!) at sætte work.flow på pause, fordi jeg simpelthen ikke rigtig havde tid til at passe podcasten, og synes det gav mere forretningsmæssig mening at tage de betalte opgaver i stedet for at bruge tid på at arbejde gratis.

I midten af 2021 satte jeg så et officielt punktum for projektet, da jeg oven i købet lod navnet Workflow gå videre til den podcast, som jeg fra september 2021 begyndte at lave for Ingeniørforeningen IDA.

Er det tid til en genoplivning?

Imidlertid stoppede IDA-projektet her til nytår, og så har work.flow 1.0 faktisk boblet lidt i baghovedet – for det var jo netop et con amore-projekt, som jeg jo egentlig gerne ville arbejde videre på.

Her forleden var jeg så inde at kigge lidt på tallene, og til min store overraskelse har de gamle episoder løbende trukket flere hundrede downloads om måneden, nogle gange over 1000 – hvilket jeg synes er lidt vildt, her 3 år efter jeg sidst lavede en regulær episode.

Under alle omstændigheder, så fik det mig til at tænke på to ting:

  1. Skulle jeg udnytte, at jeg faktisk (indtil videre) har lidt ekstra tid i kalenderen, og genstarte Workflow – måske med en episode om måneden i første omgang?

  2. Kunne der faktisk i denne runde være lidt økonomi i projektet, nu hvor jeg kan vise (synes jeg selv) anstændige lyttertal og en vis langtidsholdbarhed?

Hmmm…stay tuned – måske for et work.flow reboot 😄

*) Eller, det er kun næsten sandt. Jeg har haft work.flow liggende til lytning hos Mofibo, og har måske tjent…ueh, 4-500 kroner på 3 år?

Up next Morgenænder Kalender-piskesmæld Som faste læsere måske vil have luret, så er jeg vild med at planlægge mine dage i kalenderen – typisk med en form for timeblocking, hvor jeg
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh