|||

Wi-fi wanskeligheder

De sidste 3-4 år synes jeg generelt, at jeg har været heldig med netforbindelserne på hoteller og i Airbnb-lejligheder.

Men denne gang har vi sgu trukket nitten.

0.1 Mbit/s op og ned(!)

Det har jeg simpelthen ikke oplevet siden jeg havde opkaldsmodem i slut-90’erne…

Up next Shoppe-research Det er mig en kilde til evig, (selvoptaget) forundring, at jeg i den grad kan lade mig rive med, når jeg skal købe et eller andet. Det er - næsten - Blød og giftig fødselsdag… Så er det blevet tid til den årlige genudsendelse af min stadigt mere desperate kampagne for at få jer til at fejre #grundstofdag når I har
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning