|||

Web-apps på Mac

Nogle gange er det de små ting i hverdagen.

Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke har hørt om Fluid før, men umiddelbart er det altså ganske smart.

Ideen er enkel. Fluid tager en webtjeneste, som fx Twitter eller Instapaper, og flytter den over i et seperat app-vindue, med ikon og navn og det hele.

Så når man CMD+tab’er sig rundt mellem sine åbne apps, er det meget nemmere at se hvad man har åbent, og vælge det rigtige program.

Det er ikke nødvendigvis superpænt, men det kan gøre det lidt at se to apps side om side - omend Fluid desværre tilsyneladende ikke understøtter side-by-side-view eller hvad det nu hedder, hvor man sætter to apps til at høre sammen i full screen.

Ah well. Man kan ikke få alting. Og hvor skulle man også gøre af det?

Fluid – Turn any webpage into a real Mac App

Up next Tiden er noget underligt noget …for nu at citere Poul Kjøller. Ah, den der fornemmelse, når man sidder og arbejder op til deadline og tænker at man nok skal nå det hele - men så Aaahhh
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline