|||

Videohighlight fra sofakonference

Jeg har slet ikke nået at se alt det jeg gerne ville på min #sofakonference her mandag, men så må jeg jo bare tage en konferencedag mere snart.

Jeg har primært været på jagt i videobiblioteket fra MIT’s EmTech 2018, og min foreløbige favorit var denne skræmmende præsentation om vores klimaudfordringer set i lyset af udviklingen af grøn energi og vores infrastruktur.

Det er Daniel Schrag fra Harvard University der fortæller om “Purpose Driven Innovation: The Path to Sustainable Energy”.

Det er lige til at blive deprimeret af, hvis ikke det var fordi man var deprimeret i forvejen…

Up next efterår morgenlys
Latest posts Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak