|||

Videohighlight fra sofakonference

Jeg har slet ikke nået at se alt det jeg gerne ville på min #sofakonference her mandag, men så må jeg jo bare tage en konferencedag mere snart.

Jeg har primært været på jagt i videobiblioteket fra MIT’s EmTech 2018, og min foreløbige favorit var denne skræmmende præsentation om vores klimaudfordringer set i lyset af udviklingen af grøn energi og vores infrastruktur.

Det er Daniel Schrag fra Harvard University der fortæller om “Purpose Driven Innovation: The Path to Sustainable Energy”.

Det er lige til at blive deprimeret af, hvis ikke det var fordi man var deprimeret i forvejen…

Up next efterår morgenlys
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh