|||

Vandretur for viderekommende

Jeg ææælsker jo at gå tur, og praler gerne vidt og bredt om at jeg uden afbrydelse nu i over 5 år har gået minimum 10 kilometer om dagen – og i gennemsnit omkring de 12.

Til gengæld er det ikke så tit jeg går rigtig langt.

De sidste 5-6 års tid har jeg ganske vist hver sommer gået et maraton plus det løse, og det sker også med ujævne mellemrum, at jeg får gået 15-20 kilometer i løbet af en travl dag.

Jeg kunne dog godt drømme om engang at forsøge at gå rigtig langt, over mange dage – hvis ellers jeg kunne få logistikken og ikke mindst kost og logi til at fungere, uden nødvendigvis at skulle bære det hele på ryggen og skide i et hul i jorden.

Jeg er nemlig ikke så camping-agtig at det gør noget.

Og det betyder nok også, at jeg aldrig får gået de længste ture man kan gå i lige linje her på kloden – selvom det virker fristende 🦶

Up next Det måtte jo ske Som jeg allerede havde frygtet, så førte denne omgang af hifi-fascination til et nyt køb. Det sker heldigvis ikke hver gang jeg kigger på gear, men Der er kommet en lillebror
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh