|||

Upgrade-afhængig

Jeg synes normalt ikke jeg lider voldsomt af FOMO (selvom jeg kan blive ramt af heftig utålmodighed, når jeg venter på noget nyt grej jeg har bestilt - se nylige eventyr med iPhone og Apple Watch).

Men når det gælder software-opdateringer, så er jeg tilsyneladende komplet ude af stand til at vente - jeg MÅ have de nyeste versioner af apps og styresystemer, og helst også i beta-udgaver, hvis jeg kan.

Nej, det er ikke fornuftigt, og nogle gange gør det ondt med bugs, hardware der ikke virker eller bare højt batteriforbrug og den slags.

Ikke desto mindre - i skrivende stund er jeg ved at hente macOS Catalina, og krydser fingre for at det er nogenlunde stabilt.

Udover de nye Reminders (som skal synce med iOS og iPadOS) mangler jeg egentlig ikke nogen af de nye features, men…jeg MÅ installere!

PS. Jeg betragter det som en personlig succes, at jeg faktisk ikke har været med på Apples eget beta-program for iOS i år…

Up next Tusinddages gåtursjubilæum Non-Iron Man Hvad er det modsatte af JernManden? I dag har jeg med beklagelse måtte indstille min bloddonor-tjans, fordi jeg åbenbart har for lavt jernindhold i
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning