|||

Uoverlagt stress-køb

Jeg har længe gået og været ret parat til en ny iPad, og i sidste uge lod jeg mig rive med af lanceringen af de nye modeller, selvom det på mange måder var en meget lille opgradering.

Min “gamle” Padde var en 11-tommer Pro fra 2018, og den var begyndt at føles lidt sløv i koderne. Samtidig ville jeg faktisk ret gerne have den store model (som jeg testede et par uger i 2020 og blev ret begejstret for).

Så det hører også med til opdaterings-historien, at selvom springet fra 2020 til 2022 ikke er særlig stort, så er springet fra 2018 til 2022, og fra 11 tommer til 12.9 tommer noget større – og involverer fx også en mini-LED-skærm.

Og så var der jo den mildest talt omstridte Stage Manager-feature, som jeg virkelig gerne ville lege med, og stadig har store forhåbninger til, selvom den aktuelt er plaget af bugs og mystiske designbeslutninger.

Ny Padde Max

Anyway, jeg faldt i gryden. Igen. Selvom jeg virkelig var i tvivl, og også overvejede at annullere købet. Men nu har jeg den – og er mestendels ret tilfreds med købet.

På den gode side: skærmen er ret fin, størrelsen giver nye muligheder, og jeg kan afgjort mærke springet op til en M2-processor. Og så synes jeg faktisk at Stage Manager kan et eller andet, selvom det langt fra er perfekt.

På den mindre gode: skærmen er ikke så meget bedre som jeg havde forventet, den er jo også lidt mere clunky, og jeg er ikke sikker på at jeg for alvor kan udnytte den vilde computerkraft. Og Stage Manager…hmmm.

Jeg ville egentlig gerne have ventet til en større design-opdatering af Padden, og måske nogle decideret nye funktioner (MagSafe, anyone?), men…tanken om at vente halvandet år mere på en eller anden fluffy drøm var svær at tackle.

Så… Ny Padde Max i det lille hjem.

Up next Så er man blevet gammel nok til læsebrille Fanget i abonnementfælden Opdagede så lige, at jeg i adskillige måneder åbenbart har haft dobbelt-abonnement på Apple TV+. Suk. At det overhovedet kan lade sig gøre, skyldes
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning