|||

Uden annoncer…

Jeg er egentlig ikke storforbruger af YouTube, men forfalder dog alligevel til jævnligt at trawle igennem de kanaler, der handler om apps, notesystemer, hifi, dimser og andre små-interesser (og YouTubes algo ved jo også godt hvordan den skal blive ved med at lokke…).

Men som I ved, så kan man jo ikke bare nøjes med at se de videoer man gerne vil se – man skal også trækkes igennem alenlange reklamer med overgearede sælgere som taler til laveste fællesnævner.

For et par måneder kiggede jeg åbenbart nok videoer til at det blev for meget med annoncer hele tiden – så jeg knækkede sammen og begyndte at betale for YouTube-uden-annoncer (aka Premium Lite) til 69 kr om måneden.

Reklamer, be gone!Reklamer, be gone!

Kendere vil vide, at man jo også kan gå all-in med Premium til 119 kr/md, hvor man så også kan downloade videoer og få adgang til YouTube Music, men det havde ingen interesse for mig.

Nu er jeg jo generelt af den opfattelse, at jeg for det første gerne betaler for apps og tjenester, og for det andet især gerne betaler for at slippe for annoncer (og den medfølgende tracking), men omvendt har jeg jo ikke ubegrænsede midler, heller ikke til abonnementer.

Så forleden valgte jeg at sætte YouTube Premium Lite på pause, bare for lige at tjekke om det nu stadig er en god idé?

Og jeg må indrømme, at jeg nok temmelig hurtigt vender tilbage til at betale for ikke at se de efterhånden ekstremt mange og lange annoncer, der fylder så mange af videoerne, og afbryder dem på de mest irriterende tidspunkter.

Det er enten det, eller også må jeg skrue helt ned for min brug af YouTube og kun se det allermest nødvendige…mine nerver holder simpelthen ikke til ad rolls hverandet øjeblik.

Betaler du for YouTube? Eller får dækket dit kort-video-behov andetsteds? Eller har du bare opbygget en hårdhudet reklame-tolerance?

Up next At kværne en egernabe Små noter i hverdagen
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh