|||

Ude af loopet

Det er lidt spøjst, men jeg føler mig sgu lidt ude af loopet. Siden jeg stoppede på Harddisken - hvor jeg jo var “tvunget” til at følge med på tech-nyhederne hele tiden - har jeg ikke været helt så pligtopfyldende med at læse hverken daglige nyheder eller diverse analyserende artikler.

Der er sikkert gode aspekter af det - måske har jeg i nogle perioder været lidt for ophængt på mere eller mindre ligegyldige produkt-lanceringer eller småhistorier - men omvendt så er det jo et område der både fascinerer mig og er mit valgte professionelle interessefelt, så jeg kan nok heller ikke helt lade stå til.

Men jeg tror min plan skal være, ligesom med almindelige nyheder, at finde en god kurator, som dagligt kan udvælge de 4-5 vigtigste korte nyheder og måske en enkelt længere, og så helst også en god analyse eller klumme i weekenden. Klassisk avisformat, bare i kortere version, i virkeligheden.

Jeg er rigtig glad for Føljeton til mine daglige nyheds-inputs, men savner den helt rigtige på tech-fronten. Er nu heller ikke sikker på, at jeg ville kunne holde mig til én kilde. Der er bare så mange spændende ting derude…

Skulle det være dansk, ville jeg dog nok vælge Ingeniøren eller Version2 - som jeg i åbenhedens navn jo bør sige, at jeg har en fast aftale med, hvor vi laver podcasten Transformator - der både dækker nationale og globale historier fra teknologiens og videnskabens verden, og gør det på en fascineret, men samtidig sober og kritisk facon.

Up next SAMDATA-kronik - 2020 fremkig (Skrevet i anledning af denne episode af SAMDATA HK Podcast). Jeg kan huske hvordan det var, dengang vi nærmede os år 2000. Det var et årstal jeg og mit nye moderator-værktøj
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh