|||

Trøste-shopping

Efter mange lange interne dialoger (se også opslaget fra forleden), har jeg endelig besluttet mig for ikke at bestille ny iPad Pro.

I hvert fald ikke endnu.

Jeg er virkelig fristet af den nye miniLED-skærm, og hvem kan ikke også altid bruge lidt ekstra muskler under motorhjelmen?

Men for det første er der udfordringerne med et iPadOS, der ikke rigtig har fulgt med det sidste års tid, og for det andet tror jeg at det er en god idé for en gangs skyld at se hvad anmelderne siger om den nye skærm, før jeg eventuelt forker 13-15.000 over disken.

Jeg har med andre ord ikke besluttet, at jeg ikke skal have en ny iPad nogensinde, men vil vente at se på de første anmeldelser og ikke mindst hvad WWDC bringer af nyheder om årets kommende version 15.0 af OS’et.

Men jeg skammer mig lidt over at indrømme, at jeg så i stedet “kom til” at gå ned i en elektronikbutik i lokalmiljøet, hvor jeg formedelst alt for mange penge købte et Magic Keyboard til min “gamle” Padde Pro 11-tommer.

Se, den svæver!Se, den svæver!

På den ene side er det sådan et lidt sølle trøste-køb, men på den anden side (og ja, jeg scrambler lidt for at retfærdiggøre det), så har jeg længe gerne ville udnytte de trackpad-muligheder vi fik med iPadOS 13.4.

Og selvom jeg dengang havde en vision om oftere at bruge min Padde med eksternt keyboard og trackpad, så passer det bare ikke rigtig ind i hverdagen.

Så nu har jeg altså et fancy nyt tastatur med indbygget lys og trackpad. Jeg testede det et par uger sidste år, så jeg vidste godt hvad jeg gik ind til – og derfor kommer det heller ikke som nogen kolossal overraskelse, at jeg er virkelig glad for det.

Selvfølgelig er der lige nogle småting jeg skal vænne mig til, men basalt set føles det som en fantastisk kombination af en 11-tommer tablet og en 11-tommer bærbar computer. Og jeg er stadig superglad for iPadOS – på trods af de tidligere kvabbabelser.

Så - et trøstekøb, måske. Men i hvert fald et delvis velovervejet et af slagsen.

Up next Decisions, decisions søstjerne på Nordkysten
Latest posts De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen