|||

Time management på WWDC

I skrivende stund afholder Apple den årlige udviklerkonference WWDC i hovedkvarteret i Cupertino.

Overskriften er selvfølgelig AI – der hos Æblefirmaet står for Apple Intelligence – og det kommer vi givetvis til at høre meget mere om de kommende dage.

Jeg vælger dog at slå ned på et helt andet lillebitte punkt i en af de mange slides, der fløj over skærmene på mandagens keynote.

Opgaver og aftaler

Her stod nemlig, klemt inde mellem kontrolcenter-nyheder og lommeregner-app til iPad, at Apples Reminders-app nu kan integreres i Kalender-appen.

Integration af tasks og eventsIntegration af tasks og events

Nyheden var faktisk allerede på rygtebørsen i maj hos MacRumors, men nu er det altså også bekræftet.

Og for én, der er voldsomt begejstret for at håndtere sine opgaver i et kalender-setup, så er det absolut spændende nyt!

Jeg er, som man nok vil vide, varm fortaler for at lave kalenderkasser også med sine tasks, så man ikke bare ser HVAD der skal laves, men også HVORNÅR, og ikke mindst HVOR LANG TID det forventes at tage.

Reminders…suk

Desværre hører det også med til historien, at Reminders jo stadig er temmelig klodset at bruge (hvorfor skal det tage 7000 klik at ændre dato eller flytte en opgave?).

Så hvis ikke interfacet bliver opdateret og strømlinet, kommer jeg næppe selv til at bruge den nye integration.

Og selvom Reminders+Calendar afgjort lige skal tjekkes, så har jeg umiddelbart svært ved at forestille mig at kombinationen kan skubbe mit nuværende setup med Todoist+Fantastical af pinden.

Jeg håber dog at integrationen af Apples Reminders i kalenderen om ikke andet kan lokke andre til at prøve!

Up next I havnen Orion har strammet bæltet
Latest posts Vandretur på den afslappede facon De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration