|||

Tech i Berlin

Mit lille firma har besluttet sig for at sende sin medarbejder på udviklingstur - det er jo vigtigt hele tiden at samle inspiration og ny viden!

Derfor drager jeg i næste uge til Tech Open Air i Berlin, en 4-dages festival om teknologi, samfund, kultur og innovation.

Helt ekstraordinært har jeg ingen aftaler om interviews, jeg skal ikke holde foredrag eller være ordstyrer, og det eneste der skal ske er at jeg lytter til de oplæg jeg har lyst til, om de emner der fanger min nysgerrighed.

Det bliver fantastisk!

Nåja, og så gør det jo ikke noget at det er en sommertur til Berlin…

Up next Farvel til Transformator Airbnb-udsigt i Berlin
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh