|||

Tech i Berlin

Mit lille firma har besluttet sig for at sende sin medarbejder på udviklingstur - det er jo vigtigt hele tiden at samle inspiration og ny viden!

Derfor drager jeg i næste uge til Tech Open Air i Berlin, en 4-dages festival om teknologi, samfund, kultur og innovation.

Helt ekstraordinært har jeg ingen aftaler om interviews, jeg skal ikke holde foredrag eller være ordstyrer, og det eneste der skal ske er at jeg lytter til de oplæg jeg har lyst til, om de emner der fanger min nysgerrighed.

Det bliver fantastisk!

Nåja, og så gør det jo ikke noget at det er en sommertur til Berlin…

Up next Farvel til Transformator Airbnb-udsigt i Berlin
Latest posts Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude