|||

Tastatur-amok

Som nogen måske vil huske, så havde jeg i vinter en heftig flirt med tanken om (igen) at dyrke mekaniske keyboards.

Jeg ramte dog muren efter nogle uger - en kombination af at jeg ikke bare lige kunne købe mit drømme-bræt og at jeg ikke kunne overskue at skulle kaste mig ud i loddejern, crowd-køb af særproducerede keycaps og hvad har vi.

Men i lørdag var jeg så til nørde-meetup med Copenhagen Click, hvor 40 tastatur-entusiaster var mødt op for at vise deres keyboards frem og tale om de finere detaljer af hobbyen.

Lækre brædder på Cph Click meetupLækre brædder på Cph Click meetup

Og så er det hele jo blusset op igen. De praktisk omstændighedre har dog ikke ændret sig nævneværdigt, så jeg er stadig i syv sind - om jeg skal bestille noget på nettet som er…ok, eller om jeg skal alliere mig med en venlig hjælper og forsøge at starte fra bunden.

Vi får se…

Up next besøg på copenhagen click Oy, vey. Kom til at trykke på en knap i dag …og pludselig havde jeg bestilt en ny iPhone. Det er en lang historie, og involverer blandt andet et familiemedlem, der længe har ønsket at overtage
Latest posts Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for?