|||

Tastatur-amok

Som nogen måske vil huske, så havde jeg i vinter en heftig flirt med tanken om (igen) at dyrke mekaniske keyboards.

Jeg ramte dog muren efter nogle uger - en kombination af at jeg ikke bare lige kunne købe mit drømme-bræt og at jeg ikke kunne overskue at skulle kaste mig ud i loddejern, crowd-køb af særproducerede keycaps og hvad har vi.

Men i lørdag var jeg så til nørde-meetup med Copenhagen Click, hvor 40 tastatur-entusiaster var mødt op for at vise deres keyboards frem og tale om de finere detaljer af hobbyen.

Lækre brædder på Cph Click meetupLækre brædder på Cph Click meetup

Og så er det hele jo blusset op igen. De praktisk omstændighedre har dog ikke ændret sig nævneværdigt, så jeg er stadig i syv sind - om jeg skal bestille noget på nettet som er…ok, eller om jeg skal alliere mig med en venlig hjælper og forsøge at starte fra bunden.

Vi får se…

Up next besøg på copenhagen click Oy, vey. Kom til at trykke på en knap i dag …og pludselig havde jeg bestilt en ny iPhone. Det er en lang historie, og involverer blandt andet et familiemedlem, der længe har ønsket at overtage
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning