|||

Superfin udstilling om dansk spilhistorie

Fra onsdag den 21. juni kan man opleve udstillingen #DKgame - Skærmtrolde, lejemordere og togsurfere på Den Sorte Diamant.

Det Kongelige Bibliotek skriver selv om udstillingen:

I #DKgame - Skærmtrolde, lejemordere og togsurfere zoomer vi ind på computerspillenes historie og betydning for vores liv. Med afsæt i bibliotekets samling på mere end 4.000 danskproducerede computerspil fra 60’erne til i dag, hylder udstillingen de internationalt anerkendte og ofte eksperimenterende, legende og fortællende danske computerspil.

Jeg var i dag heldig nok til at være med til åbningen, og nød den mildest talt nostalgiske tur gennem årtierne – fra 80’ernes skrabede computere over 90’ernes og 00’ernes konsoller og webspil, til 10’ernes og 20’ernes apps.

Og selvom mit spilleri absolut ikke har været konstant gennem årene (faktisk har jeg nærmest ikke spillet i 6-7 år), så er jeg stadig dybt fascineret af computer- og videospil som kultur.

Udstillingen er absolut et besøg værd – og så kan du jo se om du også kan finde det lille påskæg…

Easter eggEaster egg

Up next CopenStemning Fantastisk mad på ARK
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning