|||

Strøm til Twitter

Faste læsere vil måske huske, at jeg har eksperimenteret med micro.blog som lifelog.

Nu har jeg kastet mig over tjenesten Blot.im.

Bær venligst over med mig, hvis der kommer sære tweets de næste dage…

Up next stol på sveden plæne Transportlimbo Det er nok i top 3 af #firstworldproblems - men der er noget helt særligt stressende over at have en pakke på vej. Vi ved lige præcis NOK til at
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning