|||

Strøm til Twitter

Faste læsere vil måske huske, at jeg har eksperimenteret med micro.blog som lifelog.

Nu har jeg kastet mig over tjenesten Blot.im.

Bær venligst over med mig, hvis der kommer sære tweets de næste dage…

Up next stol på sveden plæne Transportlimbo Det er nok i top 3 af #firstworldproblems - men der er noget helt særligt stressende over at have en pakke på vej. Vi ved lige præcis NOK til at
Latest posts Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist