|||

Stadig lidt at lære

Det er dejligt enkelt at fifle med txt-filer og sådan - men der er vist lige nogle formaterings-tricks jeg skal lære, så mine posts bliver korrekt vist.

Det er jo rimelig standard markdown, men jeg skal lige have luret hvordan blot.im fortolker titler på filerne…?

Up next Hvor… …min pakke med nyt, spændende podcast-gear befinder sig lige nu… Jeg kan næsten ikke vente Endnu en test Jeg leder lige efter det rigtige workflow - det skal jo helst være så gnidningsfrit som muligt - og tror søreme jeg har fundet endnu et sted, hvor
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning