|||

Sort i tredje er det nye sort

For nylig faldt jeg via Uncrate over denne her ekstra-sorte akrylmaling, og den slags kan jeg som altid sortklædt sort-elsker jo ikke stå for.

“Black 3.0 is the latest version of Stuart Semple’s super matte, ultra black acrylic paint.”

Jeg ville dog ønske, at man kunne få det som neglelak. Så ville jeg købe en bøtte med det samme, og gå total sort Onkel Danny….

Up next Svævende blad Work.flow er død. Længe leve Workflow “Velkommen til work.flow - en podcast om HVAD vi arbejder med og HVORDAN vi arbejder - og ikke mindst hvilke værktøjer vi bruger.” Sådan har det
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning