|||

Småsenil eller bare stresset?

Jeg betragter normalt mig selv som én med nogenlunde styr på ting, uden at jeg ligefrem obsesser over de mindste detaljer.

Især prøver jeg at vise respekt overfor mine medmennesker ved at tjekke alt, der har med andre at gøre.

Men her på det seneste har jeg taget mig selv i adskillige fejlskud, og kan ikke rigtig finde ud af om det er tilfældigt, om jeg har for meget om ørerne, eller om jeg rent faktisk er ved at blive gammel?

Først skrev jeg til en organisation i forbindelse med et jobopslag, som jeg så ikke havde læst ordentligt – og det jeg spurgte om stod allerede i opslaget. Ikke et supergodt første indtryk. Røde ører.

Dernæst opdagede jeg så, at jeg havde glemt at booke studie til et interview – så jeg måtte skrive og flytte det i sidste øjeblik, efter at jeg havde rykket interviewpersonen flere gange for bekræftelse af interviewet, og nok havde lydt lidt emsig. Suk.

Og endelig i dag brugte jeg så en halv time på at speake den forkerte udgave af et speak-manus, så jeg måtte tilbage og lave det hele om en time senere. Dammit!

Læg så dertil, at jeg har sendt adskillige emails til de forkerte modtager i de forgangne par uger, og så begynder jeg i hvert fald selv at være lidt bekymret for om synapserne er ved at forvitre…

Up next Morgen i Göteborg Jeg tænker på Things igen… For nylig lancerede Cultured Code, folkene bag den aldeles sexede Things-app, en række Apple Shortcuts, som blandt andet kan gøre det nemmere at
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde