|||

Småsenil eller bare stresset?

Jeg betragter normalt mig selv som én med nogenlunde styr på ting, uden at jeg ligefrem obsesser over de mindste detaljer.

Især prøver jeg at vise respekt overfor mine medmennesker ved at tjekke alt, der har med andre at gøre.

Men her på det seneste har jeg taget mig selv i adskillige fejlskud, og kan ikke rigtig finde ud af om det er tilfældigt, om jeg har for meget om ørerne, eller om jeg rent faktisk er ved at blive gammel?

Først skrev jeg til en organisation i forbindelse med et jobopslag, som jeg så ikke havde læst ordentligt – og det jeg spurgte om stod allerede i opslaget. Ikke et supergodt første indtryk. Røde ører.

Dernæst opdagede jeg så, at jeg havde glemt at booke studie til et interview – så jeg måtte skrive og flytte det i sidste øjeblik, efter at jeg havde rykket interviewpersonen flere gange for bekræftelse af interviewet, og nok havde lydt lidt emsig. Suk.

Og endelig i dag brugte jeg så en halv time på at speake den forkerte udgave af et speak-manus, så jeg måtte tilbage og lave det hele om en time senere. Dammit!

Læg så dertil, at jeg har sendt adskillige emails til de forkerte modtager i de forgangne par uger, og så begynder jeg i hvert fald selv at være lidt bekymret for om synapserne er ved at forvitre…

Up next Morgen i Göteborg Jeg tænker på Things igen… For nylig lancerede Cultured Code, folkene bag den aldeles sexede Things-app, en række Apple Shortcuts, som blandt andet kan gøre det nemmere at
Latest posts Vandretur på den afslappede facon De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration