|||

Små succeser i hverdagen

Forleden skrev jeg kort, hvordan jeg var blevet fanget på Panduro Hobbys site i jagten på nogle ring-nitter til mit interimistiske hjemmestudie.

I dag kan jeg så fortælle, at jeg købte nitterne og det tilhørende værktøj og minsandten også fik lavet 6 nye, nitteforstærkede huller i det lyddæmpende tæppe, så det kan hænges på en anden og langt mere effektiv facon i den lille kontorniche - og det virker!

Nitten er ingen nitteNitten er ingen nitte

Det er jo ikke verdensomvæltende, men føles som en lille succes i hverdagen - og dem skal man huske at fejre 👍😀

Up next Maker-making? Jeg har lige tilbragt 17 minutter i dybt koncentreret søgning på…Panduro hobby?! Jeg skal bruge nogle dimmere (den tekniske betegnelse) for at Et godt bandnavn Jeg sidder og læser op på fænomenet mørkt stof - til en kommende episode af RumSnak-podcasten - og bliver overvældet af hvor mange begreber fra
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot