|||

Små succeser i hverdagen

Forleden skrev jeg kort, hvordan jeg var blevet fanget på Panduro Hobbys site i jagten på nogle ring-nitter til mit interimistiske hjemmestudie.

I dag kan jeg så fortælle, at jeg købte nitterne og det tilhørende værktøj og minsandten også fik lavet 6 nye, nitteforstærkede huller i det lyddæmpende tæppe, så det kan hænges på en anden og langt mere effektiv facon i den lille kontorniche - og det virker!

Nitten er ingen nitteNitten er ingen nitte

Det er jo ikke verdensomvæltende, men føles som en lille succes i hverdagen - og dem skal man huske at fejre 👍😀

Up next Maker-making? Jeg har lige tilbragt 17 minutter i dybt koncentreret søgning på…Panduro hobby?! Jeg skal bruge nogle dimmere (den tekniske betegnelse) for at Et godt bandnavn Jeg sidder og læser op på fænomenet mørkt stof - til en kommende episode af RumSnak-podcasten - og bliver overvældet af hvor mange begreber fra
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning