|||

Skrivetips fra Steven Pinker

Her for en uges tid siden gik Pinker til Twitter-amok, og afsendte en liste på 13 tips til at skrive bedre (prosa).

Den slags kan naturligvis altid diskuteres, og regler skal sjældent overholdes slavisk allesammen, men de er generelt rigtig fine, synes jeg.

Hans tips rangerer fra at man skal “læse sine tekster højt” til at man bør forsøge at organisere sine tekster, så “gammel information kommer først, ny information kommer bagefter.”

Big Think har samlet de 13 skrivetips her: Write better. 13 rules from Steven Pinker. - Big Think

Up next Ærgerligt at jeg ikke er tysk... Samtale fremmer forståelsen Jeg kan allerede høre meningsmaskinens backlash rumle i horisonten, men nu lægger jeg lige min kyniker-kasket et øjeblik, m’kay? Jeg synes faktisk
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning