|||

Serie-tip: 7 sekunder

Der er jo alt for meget godt tv derude for tiden - men også virkelig meget bras. Det kan være svært at finde det rigtige at bruge tiden på, på trods af algoritmer og anbefalings-motorer og venlige tips fra omgivelserne.

Derfor bliver jeg ekstra glad når jeg mere eller mindre tilfældigt falder over et lille guldkorn.

Og jeg synes faktisk, at krimi-miniserien 7 Seconds på Netflix var et godt lille fund.

Det er egentlig ikke fordi det er specielt innovativt tv, det er bare en politiserie/retssalsdrama, som er virkelig velfortalt, med komplekse, multifacetterede karakterer og med et solidt plot.

Jeg glæder mig også over, at den ikke er proppet med en masse overflødig ultravold, som så mange krimier og thrillers for tiden…

Og så er den på bare 10 afsnit, og er ikke pumpet op til flere sæsoner eller mere end den kan bære.

Up next Læsetanker Forleden tænkte jeg, for sikkert tusinde gang: Det burde være en menneskeret at kunne ligge et par timer på sofaen og læse søndag eftermiddag. Og Serie-tip: 7 sekunder Der er jo alt for meget godt tv derude for tiden - men også virkelig meget bras. Det kan være svært at finde det rigtige at bruge tiden på, på trods
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot