|||

Selvpåført kalenderbenspænd

Nogle gange bliver jeg sgu lidt irriteret på mig selv, når jeg pludselig kaster mig ud i små hverdagsnørde-projekter som har begrænset værdi, og ganske ofte stritter direkte imod mit ønske om at gøre tingene så enkle og overskuelige som muligt.

Case in point:

Fordi jeg har det lidt stramt med Googles dataindsamling forsøger at jeg begrænse antallet af Google-tjenester i hverdagen.

Seneste fik jeg så næsten ud af det blå ideen om at skifte til iCloud-kalendere i stedet for Google-kalendere, for at se om det kunne virke – og det gør det jo, til mine behov.

(Og ja, her er jeg helt klar over at jeg mere og mere havner i Æble-haven, men i det mindste er deres forretning ikke baseret på at trawle mine data og mine aktiviteter igennem).

Anyway, nu er jeg så i den situation, at jeg har dobbelt op på alle mine kalendere og aftaler de næste 14 dage (prøvetiden), men det er ikke det værste (for jeg kan bare vælge hvilke kalendere mine apps skal vise).

Det værste er, at jeg er nødt til alligevel at have et par Google-kalendere til både private og professionelle formål - og så er jeg jo ligevidt 😬

Eller, det er næsten endnu værre; for nu har jeg BÅDE iCloud- og Google-kalendere, jeg skal forholde mig til.

Derfor har jeg også en snigende fornemmelse af, at jeg snart er tilbage på kun at bruge Google-kalendere.

Et skridt til siden og en baglæns kolbøtte.

Jeez.

Up next is i havnen Baglæns kolbøtte …og i går gik jeg så tilbage til Google Calendar. Suk
Latest posts OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist Tot – uden knold Musik i listeform Close but no Korte noter – nu i Obsidian Man trækker i en løs tråd… Korte noter Hvilested med hvileplads Tekstet for poesihæmmede Blad i forårssol Anti-mål Grundstofdag har fået sin egen side