|||

Scifi-doku på første klasse

Det er vist efterhånden nogle uger siden den kørte på gammeldaws flow-tv, men James Camerons serie om science fiction kan stadig ses på dr.dk.

Der er 6 afsnit af Camerons serieDer er 6 afsnit af Camerons serie

Det er ikke nødvendigvis super-dybt, men han har virkelig haft gang i sit old boys-netværk, samtidig med at han har fundet nogle rigtig fine kloge hoveder til at kommentere på historie og temaer og udvikling indenfor genren.

Bestemt værd at se!

#tweet

Up next Vold med vold på Jeg ved ikke om det bare er mig, der er ved at blive gammel og følsom. Men det virker som om vold i film og tv er blevet væsentlig mere udpenslet og Return of the Research-nørderi I sommer brugte jeg aaalt for meget tid på at jage det perfekte research-værktøj, i hvert fald til mine behov (primært noget med bookmarks, artikler
Latest posts Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist