|||

Scifi-doku på første klasse

Det er vist efterhånden nogle uger siden den kørte på gammeldaws flow-tv, men James Camerons serie om science fiction kan stadig ses på dr.dk.

Der er 6 afsnit af Camerons serieDer er 6 afsnit af Camerons serie

Det er ikke nødvendigvis super-dybt, men han har virkelig haft gang i sit old boys-netværk, samtidig med at han har fundet nogle rigtig fine kloge hoveder til at kommentere på historie og temaer og udvikling indenfor genren.

Bestemt værd at se!

#tweet

Up next Vold med vold på Jeg ved ikke om det bare er mig, der er ved at blive gammel og følsom. Men det virker som om vold i film og tv er blevet væsentlig mere udpenslet og Return of the Research-nørderi I sommer brugte jeg aaalt for meget tid på at jage det perfekte research-værktøj, i hvert fald til mine behov (primært noget med bookmarks, artikler
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning