|||

Savnet bagværk

Uden at ville gå i dybe detaljer med mine lidt specielle kostvaner - hey, det virker for mig, så lad os bare stoppe diskussionen dér - så er der lejlighedvis ting, det gør lidt ondt at leve uden (hashtag firstworldproblem).

Jeg spiser fx ikke brød, og til hverdag går det fint uden. Hvis jeg endelig vil have en ækvivalent, der passer til mine kostplaner, så er der både såkaldte stenalderbrød (primært kerner, nødder og æg), og lækre ting der laves på kokos eller boghvedemel.

Men en gang imellem bliver jeg virkelig ramt af cravings, og kan fange mig selv i at stirre længselsfuldt på bagernes lokkende udstillinger.

BrødAmok-plan

Min prioriterede liste over brød og kager som jeg savner mest, ændrer sig fra gang til gang, men for tiden overvejer jeg seriøst at tage en springover-dag og gå all-in med BrødBonanza(tm), og spise mig i hegnet med:

  1. Groft toastbrød (med ost eller stort set hvadsomhelst, toast er ægte wonderfood - men hvis jeg virkelig vil give give den gas: banan og peanutsmør - jeg stopper dog inden den fulde Elvis, så ikke noget med at stege bomben i smør også)
  2. Hindbærsnitter (jeg kan sagtens spise de fancy hipstersnitter, men ville holde mig ikke for god til at høvle en omgang tre-for-25 kr ned fra den nærmeste supermarkedbager)
  3. Nybagt rugbrød med leverpostej (måske en skive agurk hvis jeg vil være sund - eller ristede løg hvis jeg har lyst til at føle mig som en 8-årig igen)
  4. Thebirkes (mit gamle på-vej-hjem-fra-byen-trick var at flække dem, smide en skive ost i, og så vende toppen op før jeg samlede den igen, så birkesfrøene blev klemt ned i osten - det hjælper til at bevare den strukturelle integritet og gør anretningen nemmere at spise)
  5. Diverse kiks - Digestives, Prinzen Rolle chokoladekiks og HobNobs (ja, også gerne med chokolade, men jeg er ikke kræsen)
  6. Mere toast (se ovenfor)

I en senere opdatering tager jeg hul på snakken om lasagne, pizza og pomfritter…

Up next Apropos Twitter og et muligt exodus Jeg er også på Mastodon - et potentielt Twitter-alternativ, der boblede op for et par år siden, og måske får ny vind i sejlene efter Twitters mest Mere Mastodon Jeg er stadig ikke sikker på, at flertallet af Twitter-brugerne pludselig styrter over på micro.blog eller Mastodon, slet ikke her i Danmark (se
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline