|||

Så er der nørdebræt

Mit nye keyboard er ankommet!

Lille og sortLille og sort

Jeg har kun lige fået det ind af døren, så jeg har slet ikke nået at lege med det eller fifle med layoutet.

Jeg har dog nået at tappe lidt løs på tasterne, og jeg er umiddelbart meget tilfreds med valget af Kailh copper switches - de er ganske stille, men har den helt rigtige fornemmelse.

Jeg skal nok fortælle mere de kommende dage - både om valg af layout og om hvor meget jeg bander når jeg ikke kan finde ud af at skrive på det…

Up next Neteventyr på HardBiksen Det er ganske vist - og næsten ufatteligt - at det i disse uger er 20 år siden verden var ved at gå kollektivt i psykose over truslen fra Screaming tree
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde