|||

Så er der nørdebræt

Mit nye keyboard er ankommet!

Lille og sortLille og sort

Jeg har kun lige fået det ind af døren, så jeg har slet ikke nået at lege med det eller fifle med layoutet.

Jeg har dog nået at tappe lidt løs på tasterne, og jeg er umiddelbart meget tilfreds med valget af Kailh copper switches - de er ganske stille, men har den helt rigtige fornemmelse.

Jeg skal nok fortælle mere de kommende dage - både om valg af layout og om hvor meget jeg bander når jeg ikke kan finde ud af at skrive på det…

Up next Neteventyr på HardBiksen Det er ganske vist - og næsten ufatteligt - at det i disse uger er 20 år siden verden var ved at gå kollektivt i psykose over truslen fra Screaming tree
Latest posts Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for?