|||

Rumskalaer

Nu laver jeg jo en del rumstof for tiden - naturligvis først og fremmest i podcasten RumSnak - og derfor lægger jeg mere mærke til de fine rum-links derude.

Dette link, der viser de relative størrelser af astronauter, galakser og meget mere, er via @BoingBoing - og det er ret cool!

The Size of Space

Up next Hjemmestudie og livetransmission Jeg kan godt lide effekterne i Prisma-appen
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline