|||

RSS opdatering

Nå, nu fik jeg (gen-)testet en masse reader-apps, og har valgt at punge ud for et abonnement på Unread 2.

Jeg tilbringer så mange timer på en uge med at sidde og læse i feeds, at udseendet kom til at vægte ret meget. Unread 2 er simpelten superelegant, og det er en fornøjelse at se på både oversigter og artikler, synes jeg.

Samtidig fungerer swipe, double-tap og drag-menuerne virkelig smooooooth.

Og med den nyeste opdatering har Unread tilføjet en del af de features, jeg også sætter pris på (som fx fuldtekst-visning).

Nu håber jeg at mit abonnement så kan være med til at sørge for, at der også løbende kommer opdateringer og nye funktioner.

Up next Portræt af bloggeren som ung... portræt af bloggeren som ung Elsker Elsker Ikke For nylig lokkede min podcast-kollega Anders Guldberg mig til at være med i serien Elsker Elsker Ikke, hvor man bliver anbragt i et studie helt
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh