|||

RSS opdatering

Nå, nu fik jeg (gen-)testet en masse reader-apps, og har valgt at punge ud for et abonnement på Unread 2.

Jeg tilbringer så mange timer på en uge med at sidde og læse i feeds, at udseendet kom til at vægte ret meget. Unread 2 er simpelten superelegant, og det er en fornøjelse at se på både oversigter og artikler, synes jeg.

Samtidig fungerer swipe, double-tap og drag-menuerne virkelig smooooooth.

Og med den nyeste opdatering har Unread tilføjet en del af de features, jeg også sætter pris på (som fx fuldtekst-visning).

Nu håber jeg at mit abonnement så kan være med til at sørge for, at der også løbende kommer opdateringer og nye funktioner.

Up next Portræt af bloggeren som ung... Elsker Elsker Ikke For nylig lokkede min podcast-kollega Anders Guldberg mig til at være med i serien Elsker Elsker Ikke, hvor man bliver anbragt i et studie helt
Latest posts Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for?