|||
portræt af bloggeren som ung...portræt af bloggeren som ung...
Up next Meta med ekstra sovs I dag var jeg gæst i radioprogrammet Kortsluttet på P1, hvor jeg sammen med MIkkel og Esben talte om smarte apps, markdown, hyggeautomation og andre RSS opdatering Nå, nu fik jeg (gen-)testet en masse reader-apps, og har valgt at punge ud for et abonnement på Unread 2. Jeg tilbringer så mange timer på en uge
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline