|||

Podcast-o-rama

Ugens opgaver:

5 podcast-episoder, inklusive redigering og udgivelse

3 interviews

2 mindre indtalings-opgaver

1 fuld tv-dokumentar-speak

…og det løse.

Jeg er sgu lidt træt, og vi er ikke engang halvvejs…

Up next Shoshana prædiker Vi løser ikke udfordringerne i surveillance capitalism med teknologi alene, siger Shoshana Zuboff - der kræver lovgivning og regulation og en Wifi woes De seneste uger har jeg ofte oplevet, at vores wifi svinger meget, især om aftenen og især på download. Vi har egentlig 300/300 fiber, men flere
Latest posts Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist