|||

Plan om en plan

Jeg har erkendt i dag, at jeg nok har lidt for meget om ørerne (og det er jo en luksus), så nu er min ambition at finde 3-4-5 dage måske i slut-maj eller starten af juni til at trække stikket ud og tænke over arbejde, mål, projekter og drømme.

Hvad vil jeg gerne lave det næste års tid - og måske vigtigere: hvor tror jeg, at jeg kan være om 3-4-5 år?!

Up next Memento mori Morgenstemning
Latest posts Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude