|||

Plan om en plan

Jeg har erkendt i dag, at jeg nok har lidt for meget om ørerne (og det er jo en luksus), så nu er min ambition at finde 3-4-5 dage måske i slut-maj eller starten af juni til at trække stikket ud og tænke over arbejde, mål, projekter og drømme.

Hvad vil jeg gerne lave det næste års tid - og måske vigtigere: hvor tror jeg, at jeg kan være om 3-4-5 år?!

Up next Memento mori Morgenstemning
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh