|||

Pjækstændig

Når man har været forkølet i weekenden, så må man gerne tage en fri…undskyld, sygedag eller to de førstkommende hverdage, ik?

Og det gælder også for selvstændige, ja?

Ikke mindst når man samtidig leger med en solid dosis weltschmerz, n’est-ce pas?

Up next Koreaner-abstinenser Indimellem bliver man overrasket af bøger, musik, film eller andre kulturelle fænomener. Og jeg havde absolut ikke forventet at blive så grebet som målrettet markedsføring
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline