|||

Permafri

Mens ferien lige så stille (aaargh! stop!) nærmer sig sin afslutning, er det temmelig fristende at konkludere, at jeg tror jeg ville klare mig ganske godt med en pose fuck you-penge, og bare fortsætte fridagene de næste 40-50 års tid.

Jeg ville ikke have noget problem med at fylde dagene, og skulle man endelig komme til at kede sig en gang imellem, så er det sikkert også sundt fra tid til anden - og ellers kan man jo prøve at gøre noget godt for nogen.

Up next Ja, det regnede - i hvert fald i Danmark Altid hyggeligt at være på speak-tjans i DR
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning