|||

På pause

Jeg har taget den tunge beslutning at sætte work.flow-podcasten på pause et stykke tid.

Her den 1. maj er det faktisk 2 år siden jeg sendte første episode, med den formidable Kirsten Marie Øveraas, der fortalte om at være tekster og oversætter - og det synes jeg var en passende anledning til at gøre status, efter 68 gange work.flow.

Jeg er stadig rigtig glad for konceptet, men har lidt meget om ørerne for tiden, og kan ikke give podcasten nok fokus og kærlighed. Og så tænker jeg det er bedre at holde pause.

To år med arbejde

Der er justeret lidt undervejs, selvfølgelig, og jeg har lavet flere små-episoder for at klare mig igennem ferier og travle tider - og så gik jeg også fra at lave en ny episode hver uge til “kun” hveranden, simpelthen for at klare mig.

Det har været an absolut fornøjelse at lave podcasten, og jeg er enormt taknemmelig for at så mange har været søde at stille op - og ikke mindst at så mange har gidet lytte med. Lyttertallene er selvfølgelig svinget en del, men gennemsnittet ligger cirka 4-5 gange højere end jeg turde regne med, da jeg gik igang for to år siden.

Så tusind tak for det!

En podcast på pause, men andre på vej

For nu har jeg valgt at lade work.flow gå i dvale, mens legen er god. Men der er ingen tvivl om, at ideen stadig lever for mig, og jeg regner afgjort med at kunne trykke ‘play’ igen en dag, og finde nye, spændende folk at tale med om deres arbejde, processer og værktøj. (Så lad endelig bare abonnementet blive i din afspiller).

Og så hører det også med til historien, at jeg har et par andre podcast-ideer og -projekter, som jeg går og koger på, som jeg også gerne vil prøve af.

Stay tuned 😀🎧

#tweet

Up next Blomstrende morgen Hi-res Nå, så kom jeg til at købe en 4K-monitor til kontoret. Og jeg har ikke fortrudt et øjeblik. Det er ret fantastisk at alting bare er sprødt og skarpt
Latest posts Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist Tot – uden knold Musik i listeform Close but no Korte noter – nu i Obsidian Man trækker i en løs tråd… Korte noter Hvilested med hvileplads