|||

På pause

Jeg har taget den tunge beslutning at sætte work.flow-podcasten på pause et stykke tid.

Her den 1. maj er det faktisk 2 år siden jeg sendte første episode, med den formidable Kirsten Marie Øveraas, der fortalte om at være tekster og oversætter - og det synes jeg var en passende anledning til at gøre status, efter 68 gange work.flow.

Jeg er stadig rigtig glad for konceptet, men har lidt meget om ørerne for tiden, og kan ikke give podcasten nok fokus og kærlighed. Og så tænker jeg det er bedre at holde pause.

To år med arbejde

Der er justeret lidt undervejs, selvfølgelig, og jeg har lavet flere små-episoder for at klare mig igennem ferier og travle tider - og så gik jeg også fra at lave en ny episode hver uge til “kun” hveranden, simpelthen for at klare mig.

Det har været an absolut fornøjelse at lave podcasten, og jeg er enormt taknemmelig for at så mange har været søde at stille op - og ikke mindst at så mange har gidet lytte med. Lyttertallene er selvfølgelig svinget en del, men gennemsnittet ligger cirka 4-5 gange højere end jeg turde regne med, da jeg gik igang for to år siden.

Så tusind tak for det!

En podcast på pause, men andre på vej

For nu har jeg valgt at lade work.flow gå i dvale, mens legen er god. Men der er ingen tvivl om, at ideen stadig lever for mig, og jeg regner afgjort med at kunne trykke ‘play’ igen en dag, og finde nye, spændende folk at tale med om deres arbejde, processer og værktøj. (Så lad endelig bare abonnementet blive i din afspiller).

Og så hører det også med til historien, at jeg har et par andre podcast-ideer og -projekter, som jeg går og koger på, som jeg også gerne vil prøve af.

Stay tuned 😀🎧

#tweet

Up next Blomstrende morgen Hi-res Nå, så kom jeg til at købe en 4K-monitor til kontoret. Og jeg har ikke fortrudt et øjeblik. Det er ret fantastisk at alting bare er sprødt og skarpt
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning