|||

På museum

For nylig rundede jeg de 50, og nu er jeg så kommet på museum.

Eller – i hvert fald midlertidigt.

Nogle antropologi-studerende fra Aarhus Uni har lavet en lille udstilling i kælderen på Moesgaard, og spurgt om jeg ville være med.

De ville nemlig gerne fortælle historier om mennesker med teknologi helt inde på og i kroppen.

Så udover et par med proteser, så er jeg med for at fortælle om min lille chip i hånden.

50 år og udstillet50 år og udstillet

Det var sjovt at lave, og det var sgu også lidt sjovt at besøge Moesgaard og se sig selv i udstillingen.

Up next Call me back Endnu en morgen i Haven
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning