|||

På forgæves jagt efter den helt rigtige app

Jeg har i dag tilbragt i hvert fald 4-5 timer på jagt efter den helt rigtige app - desværre foreløbig uden succes.

Jeg kunne rigtig godt bruge en slags research-app, der kombinerer elementer af Pocket/Instapaper med lidt Evernote, noget Pinboard og så lidt ekstra magi.

Jeg savner nemlig noget overblik (måske tagging og mapper), og en nem måde at lave highlights og noter på - og så skal det jo også helst være nemt at gemme og eksportere information.

Men som sagt er det ikke rigtig lykkedes (endnu), selvom jeg havde høje forventninger til Keep It, som er helt ny for mig, og jeg stadig ikke helt har opgivet Diigo, der er ret tæt på at være rigtig, men desværre virker lidt ustabil.

Heldigvis er det ferie, og jeg synes den slags er hyggeligt at tilbringe tiden med, men det er dog alligevel en anelse frustrerende…

Up next Test Beklager. Intet at se her. Passér gaden Fire fine timer om Die Hard Vild med film og vild med podcast? Så lyt med på Filmnørdernes podcast-extravaganza om Die Hard - en ‘After Dark’-særudgave på lidt over 4 timer med
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot