|||

På forgæves jagt efter den helt rigtige app

Jeg har i dag tilbragt i hvert fald 4-5 timer på jagt efter den helt rigtige app - desværre foreløbig uden succes.

Jeg kunne rigtig godt bruge en slags research-app, der kombinerer elementer af Pocket/Instapaper med lidt Evernote, noget Pinboard og så lidt ekstra magi.

Jeg savner nemlig noget overblik (måske tagging og mapper), og en nem måde at lave highlights og noter på - og så skal det jo også helst være nemt at gemme og eksportere information.

Men som sagt er det ikke rigtig lykkedes (endnu), selvom jeg havde høje forventninger til Keep It, som er helt ny for mig, og jeg stadig ikke helt har opgivet Diigo, der er ret tæt på at være rigtig, men desværre virker lidt ustabil.

Heldigvis er det ferie, og jeg synes den slags er hyggeligt at tilbringe tiden med, men det er dog alligevel en anelse frustrerende…

Up next Test Beklager. Intet at se her. Passér gaden Fire fine timer om Die Hard Vild med film og vild med podcast? Så lyt med på Filmnørdernes podcast-extravaganza om Die Hard - en ‘After Dark’-særudgave på lidt over 4 timer med
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning