|||

Oplyst og underholdt

Jeg havde igen i år fornøjelsen og æren af at være vært på Summer-scenen på BLOOM Festival.

BLOOM er en festival om natur og videnskab, der afholdes i Søndermarken en weekend i maj - i år var tredje gang.

De to foregående festivaler har været rigtigt fine, men i år var oplægsholderne og paneldeltagerne simpelthen aldeles i top, synes jeg.

Jeg oplevede som vært på scenen af gode grunde alting fra første række, både 12 timer lørdag og 9 timer søndag, og det var ganske enkelt aldrigt et kedeligt øjeblik.

Uanset om det handlede om kvantefysik, klimaforskning, science fiction, Mars-habitater eller bobler, så var jeg både oplyst og underholdt hele vejen igennem.

Hvis du ikke var med i år, så vender BLOOM tilbage midt i maj 2020!

Up next Planlægning Jeg går stadig og venter på opdateringen til Agenda, så jeg kan få fuld integration af noter, kalender og reminders - men indtil da er jeg stadig Podcastfestival Jeg burde nok være på podcastfestival i denne uge - men er ramt af let udmattethed efter BLOOM, og kan også mærke at jeg måske bare føler at det
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh