|||

Oplyst og underholdt

Jeg havde igen i år fornøjelsen og æren af at være vært på Summer-scenen på BLOOM Festival.

BLOOM er en festival om natur og videnskab, der afholdes i Søndermarken en weekend i maj - i år var tredje gang.

De to foregående festivaler har været rigtigt fine, men i år var oplægsholderne og paneldeltagerne simpelthen aldeles i top, synes jeg.

Jeg oplevede som vært på scenen af gode grunde alting fra første række, både 12 timer lørdag og 9 timer søndag, og det var ganske enkelt aldrigt et kedeligt øjeblik.

Uanset om det handlede om kvantefysik, klimaforskning, science fiction, Mars-habitater eller bobler, så var jeg både oplyst og underholdt hele vejen igennem.

Hvis du ikke var med i år, så vender BLOOM tilbage midt i maj 2020!

Up next Planlægning Jeg går stadig og venter på opdateringen til Agenda, så jeg kan få fuld integration af noter, kalender og reminders - men indtil da er jeg stadig Podcastfestival Jeg burde nok være på podcastfestival i denne uge - men er ramt af let udmattethed efter BLOOM, og kan også mærke at jeg måske bare føler at det
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline