|||

Onkel Anders læser højt

Jeg undskylder igen navlepilleriet, men jeg var bare virkelig glad for at være med i det såkaldte Reading Karaoke på årets TechFestival i Kødbyen.

Onkel Anders læser højtOnkel Anders læser højt

Jeg havde valgt at læse op af første kapitel af William Gibsons Neuromancer, en af mine absolutte favoritromaner (scifi eller ej), og med en af mine yndlingsåbningslinjer:

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.

Det var en rigtig fin oplevelse, og så var jeg lidt ekstra glad over at en af festivalens stemningsvideoer lige havde nået at fange oplæsningen.

Jeg synes i al ubeskedenhed at det klæder mig at sidde i hat og skæg på en scene og læse højt for folk…

The sky above the port…The sky above the port…

Up next TV er tungt Jeg har ladet mig lokke til at være case i en DR Kultur-serie om store forandringer i samfundet, og hvad de betyder sådan mere personligt. “Mit” magic mac storage
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning