|||
ny mini-tripod til mobilenny mini-tripod til mobilen
Up next Luft i ørerne Kan man lytte for meget podcast? Nok ikke rigtig. Alligevel gik jeg og overvejede i dag, om jeg skulle skrue lidt ned for lytningen. Er så vant til Extinction Rebellion Det kan godt være deres metoder ikke altid er lige dialogfremmende (og det synes jeg er et problem), men Extinction Rebellion har det sejeste logo
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde