|||

Nogle mennesker går bare hele vejen…

Jeg er altid på jagt efter nye note-, kalender- og todo-apps, men hvad angår noterne, så har jeg dog alligevel de seneste par år holdt fast i Bear, der rammer ganske udmærket i et sweet spot mellem enkelhed og mange gode funktioner.

En af de ting jeg godt kan lide ved Bear er, at man som udgangspunkt bruger tags til organisering, men samtidig kan indlejre tags, så de i praksis fungerer som en slags mapper.

Dét kan man så anvende på mange måder, og nogle mennesker giver den så bare lidt ekstra gas. På Bears blog fortæller en af firmaets ansatte om ligefrem at bruge de indlejrede tags til at organisere sit hjem - skabe, hylder, skuffer und so weiter…

Up next Sort-hvid Asfaltbær
Latest posts Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude