|||

Jeg har en svaghed for konceptkunst, der snerper i retning af morfar-jokes eller i hvert fald indforstået studentikositet (hvis det er et ord).

For eksempel fandt jeg engang på ideen om at lave “krydsdigte”, hvor første bogstav i hver linje stavede et ord, der satte resten af digtet i nyt perspektiv.

Frit fra hukommelsen, et af mine…værker…om at være indadvendt og konfliktsky:

Så er

Tiden kommet til at blive klippet

Render ud og henter saksen

Uanset hvad skal det bare være helt, helt kort

Der kommer nemlig så meget

Sand i håret

Aaaanyway

For nylig kom jeg på endnu en idé, nemlig at lave et konceptdigt af lydbeskrivelserne fra film og tv, altså de der tekstet-for-hørehæmmede ting som [dør smækker], [dyster musik] eller [rømmer sig].

Foreløbig vurderer jeg, at dramaserien The Affair har de mest brugbare beskrivelser, men jeg går og samler ind.

I kan glæde jer til det først værk snart!

Eller noget.

Up next Research(!) Dommer på Open Data Challenge 2019 I dag havde jeg fornøjelsen af at være med i dommerpanelet på Open Data Challenge i Aarhus. Formiddagens pitch og præmieuddeling var den foreløbige
Latest posts De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen