|||

Jeg har en svaghed for konceptkunst, der snerper i retning af morfar-jokes eller i hvert fald indforstået studentikositet (hvis det er et ord).

For eksempel fandt jeg engang på ideen om at lave “krydsdigte”, hvor første bogstav i hver linje stavede et ord, der satte resten af digtet i nyt perspektiv.

Frit fra hukommelsen, et af mine…værker…om at være indadvendt og konfliktsky:

Så er

Tiden kommet til at blive klippet

Render ud og henter saksen

Uanset hvad skal det bare være helt, helt kort

Der kommer nemlig så meget

Sand i håret

Aaaanyway

For nylig kom jeg på endnu en idé, nemlig at lave et konceptdigt af lydbeskrivelserne fra film og tv, altså de der tekstet-for-hørehæmmede ting som [dør smækker], [dyster musik] eller [rømmer sig].

Foreløbig vurderer jeg, at dramaserien The Affair har de mest brugbare beskrivelser, men jeg går og samler ind.

I kan glæde jer til det først værk snart!

Eller noget.

Up next Research(!) Dommer på Open Data Challenge 2019 I dag havde jeg fornøjelsen af at være med i dommerpanelet på Open Data Challenge i Aarhus. Formiddagens pitch og præmieuddeling var den foreløbige
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh