|||

Linseleg på mobilen

Jeg er ikke den store fotograf, men jeg synes det er supersjovt at tage billeder.

Hvorom alting er, så forlod jeg for efterhånden en del år siden mit Nikon spejlrefleks-kamera, og gik all-in på mobilfotografering. Dén historie har jeg vist fortalt mange gange.

Jeg kan godt lide at tage billeder af…tingJeg kan godt lide at tage billeder af…ting

Men selvom mobilkameraer er blevet bedre – meget, meget bedre – så er der stadig ting man ikke lige kan uden ekstra grej - og mine kæreste fotorelaterede mobil-accessories er helt klart linserne fra Moment.

Det kan man læse lidt mere om ovre på BitSnak.

Up next ved æ hav Vold med vold på Jeg ved ikke om det bare er mig, der er ved at blive gammel og følsom. Men det virker som om vold i film og tv er blevet væsentlig mere udpenslet og
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh