|||

Linseleg på mobilen

Jeg er ikke den store fotograf, men jeg synes det er supersjovt at tage billeder.

Hvorom alting er, så forlod jeg for efterhånden en del år siden mit Nikon spejlrefleks-kamera, og gik all-in på mobilfotografering. Dén historie har jeg vist fortalt mange gange.

Jeg kan godt lide at tage billeder af…tingJeg kan godt lide at tage billeder af…ting

Men selvom mobilkameraer er blevet bedre – meget, meget bedre – så er der stadig ting man ikke lige kan uden ekstra grej - og mine kæreste fotorelaterede mobil-accessories er helt klart linserne fra Moment.

Det kan man læse lidt mere om ovre på BitSnak.

Up next ved æ hav Vold med vold på Jeg ved ikke om det bare er mig, der er ved at blive gammel og følsom. Men det virker som om vold i film og tv er blevet væsentlig mere udpenslet og
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline