|||

LET IT BE

Jeg kan stadig få tårer i øjnene, når jeg lytter Beatles-albummet Let It Be, og det er kun blevet værre nu hvor musikken er nænsomt, men flot, remixet i en ny udgave – og især nu hvor det også kan lyttes i ekstrahøj lydkvalitet fx på TIDAL.

Hold. Nu. Op.

Det er indrømmet ikke mit favorit-album – den ære tilfalder nok Revolver eller Abbey Road (eller…eller…det er sgu svært at vælge) – men det er stadig crazy godt.

PS. Desværre indeholder Let It Be også sangen The Long and Winding Road, som nok er det eneste Beatles-nummer jeg aktivt hader. Men det er jo derfor man har opfundet skip-knappen…

Up next Brand i elkogeren Morgensol i Landbohøjskolens Have
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh