|||

LET IT BE

Jeg kan stadig få tårer i øjnene, når jeg lytter Beatles-albummet Let It Be, og det er kun blevet værre nu hvor musikken er nænsomt, men flot, remixet i en ny udgave – og især nu hvor det også kan lyttes i ekstrahøj lydkvalitet fx på TIDAL.

Hold. Nu. Op.

Det er indrømmet ikke mit favorit-album – den ære tilfalder nok Revolver eller Abbey Road (eller…eller…det er sgu svært at vælge) – men det er stadig crazy godt.

PS. Desværre indeholder Let It Be også sangen The Long and Winding Road, som nok er det eneste Beatles-nummer jeg aktivt hader. Men det er jo derfor man har opfundet skip-knappen…

Up next Brand i elkogeren Morgensol i Landbohøjskolens Have
Latest posts Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for?