|||

Læs senere

Jeg slås (som læserne vil vide) mere eller mindre kontinuerligt med tre store udfordringer, jeg håber en dag at få styr på.

Eller mere præcist: jeg drømmer om engang at finde præcis de rigtige apps og tjenester til at tackle:

  • To do-lister og kalendere
  • Noter og skriverier
  • Artikler, bogmærker og anden research

Hvis vi nu lige i dag bliver ved det med research, og mere specifikt tjenester til at samle artikler jeg gerne vil læse senere, så var der i lang tid stort set kun Pocket og Instapaper at vælge imellem.

(Omend RSS-apps som Feedly og Reeder også har haft tilsvarende muligheder nogen tid).

Men de seneste uger er der kommet hele TRE nye læs-senere-apps til!

Readit, GoodLinks og Abyss.

Så de skulle selvfølgelig prøves.

Det kan ikke udelukkes at jeg kommer til at skrive mere dybdegående om dem senere, men for nu er den lidt ærgerlige konklusion, at ingen af dem rigtig kan tage over fra min foreløbige favorit, Instapaper.

Instapaper er bestemt ikke perfekt, men er - for mig - klart i front på flere nyttige features, som fx den highlight/note-funktion jeg bruger meget jævnligt.

Men der er ingen tvivl om, at især GoodLinks er kommet ret flot fra start, og alle tre nye apps bliver liggende på Padden, så jeg kan holde øje med opdateringer den kommende tid.

Exciting times!

(For så spændende er mit liv…)

Up next Kort og godt Fantastisk fint lille essay om aforismer og de korte fyndords rolle i filosofiens historie - via Føljeton. “Much of the history of Western Why hello there little fella
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning