|||
kogler i morgenlyskogler i morgenlys
Up next Klima og Corona Jeg bliver nødt til at skrive det et eller andet sted. Så nu gør jeg det her på bloggen hvor reaktionerne nok er begrænsede… Men hvor ville det dog Corona-sanktioneret overspring Jeg ved ikke helt om det er en god eller en dårlig ting, men i disse dage hvor alting sejler og kalenderen er noget mere åben end den ellers har
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh