|||

Klima og Corona

Jeg bliver nødt til at skrive det et eller andet sted. Så nu gør jeg det her på bloggen hvor reaktionerne nok er begrænsede…

Men hvor ville det dog være fantastisk hvis Danmark og verden udviste samme håndfaste beslutningsdygtighed i forhold til klimakatastrofen, som efter min opfattelse alt andet lige er en langt større og mere grundlæggende udfordring…

Up next Rejse-revival - på tommel i Malaysia Fra Bangkok var vi taget med bus til grænsen Thailand/Malaysia, og drog derefter på tommelen ned mod Singapore. Den 11. marts gik turen således: Vi Kogler i morgenlys
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline