|||

Karakterernes forfald

Jeg er jo ikke den første der bemærker, at karakterer og ratings efterhånden bevæger sig inden for et meget lille spænd.

Jeg så et sted, at hvis man fx rater sin chauffør på Uber under 5 ud af 5 stjerner, så bliver man betragtet som et dumt svin.

Men altså - i princippet burde det jo være sådan, at man udnyttede alle 5 stjerner - og 3 burde vel være den solide middelkarakter?

Det er bare lidt svært at implementere, for selvom man jo bare kan udnytte den fulde skala til sine egne private ratings, så er det problematisk hvis det får reelle negative konsekvenser for en restaurant, en chauffør eller lignende.

Stars

Anyway, jeg sidder bare lige og tænker på det, fordi jeg kan se at mine stjerner på Goodreads nok er begyndt at glide lidt…

Jeg giver som regel 4 stjerner, nogle gange 5, og en enkelt gang imellem 3. Det kan selvfølgelig have noget at gøre med, at jeg bruger en del tid på at vælge de bøger jeg læser, så jeg sjældent rammer helt skævt, men alligevel.

Det samme gør sig gældende på IMDB, i øvrigt.

Problemet er jo, at det er svært at lave et hårdt reset, men jeg tror jeg vil forsøge at være bevidst om det, og måske lave en løbende justering.

Up next Jeg troede jeg godt kunne tage billeder… Hold. Nu. Op. The International Photography Awards celebrate the marvels of motion Ingen adgang
Latest posts Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning Med hiv og sving over den digitale kløft