|||

Kan dyre IA alligevel blande sig?

Jeg tænkte egentlig forleden, at Typora på Mac var den bedste måde at redigere Markdown-noter. Nu er jeg så blevet i tvivl.

IA er langt mere responsiv, det er nemmere at navigere rundt appen, der er et fint preview integreret i afskilt vindue, og eksportfunktionen virker bedre.

Så nu overvejer jeg om jeg alligevel skal rive mig for en hel bunke dollaser? 💸💸💸

Up next Markdown med Typora Man rækker projektet en lillefinger… Som faste læsere vil vide, så har jeg de seneste par dage haft gange i nogle små eksperimenter med alternativer til de apps, jeg ellers bruger hele
Latest posts Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist