|||

Kan dyre IA alligevel blande sig?

Jeg tænkte egentlig forleden, at Typora på Mac var den bedste måde at redigere Markdown-noter. Nu er jeg så blevet i tvivl.

IA er langt mere responsiv, det er nemmere at navigere rundt appen, der er et fint preview integreret i afskilt vindue, og eksportfunktionen virker bedre.

Så nu overvejer jeg om jeg alligevel skal rive mig for en hel bunke dollaser? 💸💸💸

Up next Markdown med Typora Man rækker projektet en lillefinger… Som faste læsere vil vide, så har jeg de seneste par dage haft gange i nogle små eksperimenter med alternativer til de apps, jeg ellers bruger hele
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning