|||

Kalender-o-rama

Hvis man har fulgt en lille smule med her på bloggen de seneste par måneder, så ved man at jeg har kastet mig over at bruge min kalender meget mere aktivt i planlægningen af min tid og mine opgaver.

Se evt mere her.

Jeg er stadig rigtig glad for konceptet, hvadenten man nu vil kalde det time blocking, block scheduling eller - som David Sparks aka. Macsparky siger, hyper-scheduling.

Det var faktisk også i en af Davids tidligere episoder af Mac Power Users at jeg først hørte om det, så derfor virker det passende at linke til denne uges episode af Focused (tidl. Free Agents)-podcasten, hvor han og Mike Schmitz taler om at planlægge sine dage og uger ved at sætte afgrænset tid af til forskellige opgaver.

This episode focuses on hyper-scheduling and how to turn your calendar into a productivity weapon.

Det er noget som kan være en stor hjælp til at holde fokus på det man laver (i stedet for at forsøge at multitaske og proppe alt for mange todos ind i hverdagen).

Lyt mere her i Focused #71: Hyper-Scheduling

Up next Hotel-Fi Det er ikke mange år siden, at wifi på hoteller var en sølle omgang, hvor hele etager sloges om 3-4 Mbit ned og 512 Kbit op. Men oftere og oftere Gadebillede
Latest posts Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude