|||

Kalender-o-rama

Hvis man har fulgt en lille smule med her på bloggen de seneste par måneder, så ved man at jeg har kastet mig over at bruge min kalender meget mere aktivt i planlægningen af min tid og mine opgaver.

Se evt mere her.

Jeg er stadig rigtig glad for konceptet, hvadenten man nu vil kalde det time blocking, block scheduling eller - som David Sparks aka. Macsparky siger, hyper-scheduling.

Det var faktisk også i en af Davids tidligere episoder af Mac Power Users at jeg først hørte om det, så derfor virker det passende at linke til denne uges episode af Focused (tidl. Free Agents)-podcasten, hvor han og Mike Schmitz taler om at planlægge sine dage og uger ved at sætte afgrænset tid af til forskellige opgaver.

This episode focuses on hyper-scheduling and how to turn your calendar into a productivity weapon.

Det er noget som kan være en stor hjælp til at holde fokus på det man laver (i stedet for at forsøge at multitaske og proppe alt for mange todos ind i hverdagen).

Lyt mere her i Focused #71: Hyper-Scheduling

Up next Hotel-Fi Det er ikke mange år siden, at wifi på hoteller var en sølle omgang, hvor hele etager sloges om 3-4 Mbit ned og 512 Kbit op. Men oftere og oftere Gadebillede
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde